We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

De Hoogtestraat is gelegen aan de rand van de binnenstad. De wijk kenmerkt zich door grotendeels vooroorlogse woningen en een in de jaren zeventig ontwikkeld plan met nieuwere woningen. Parkeren kan men er zonder vergunning voor de deur. Op vijf loopminuten zijn het Piusplein en De Heuvel gelegen, welke het bruisende stadshart vormen. Ook zijn alle dagelijkse benodigdheden op loopafstand te vinden. Tevens bevindt u zich binnen enkele minuten op de Ringbaan Zuid en de A58 richting Breda, Antwerpen, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Algemeen
Zeer royale middenwoning met vrijstaande garage aan de rand van het stadscentrum. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1980 en in de loop der jaren goed onderhouden. Op de begane grond treft u een ruime woonkamer met halfopen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één zeer royaal van afmeting is. Ook treft u op deze verdieping de badkamer. Op de tweede verdieping bevinden één ruime slaapkamer en een aparte wasruimte. Achter de woning bevindt zich de tuin welke tevens toegang geeft tot de garage. Via het achtergelegen afgesloten parkeerterrein met parkeerplaatsen is de garage bereikbaar. Het geheel is gelegen op een perceel van 129 m2 en de woning heeft een inhoud van circa 350 m3.

Globale indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Vervolgens komt u in de ruime tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer en een loopdeur naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de halfopen keuken met keukeninrichting in hoekopstelling met een gaskookplaat en een afzuigkap.

Eerste verdieping: op deze verdieping treft u aan de voorzijde van de woning een slaapkamer en de badkamer. De complete badkamer is voorzien van een ligbad en douchecabine beide met thermostaatkraan, een vrijhangend toilet en een wastafel in een meubel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zeer royale slaapkamer welke is voorzien van vloerbedekking. Het is eventueel mogelijk deze kamer op te splitsen in twee slaapkamers.

Tweede verdieping: op deze verdieping bevindt zich aan de achterzijde één royale slaapkamer. Tevens bevindt zich hier aan de voorzijde een aparte wasruimte met een vaste kast en de opstelling van de cv-ketel.

Tuin: de ruime achtertuin is gelegen op het Oosten en voorzien van sierbestrating en diverse beplanting. Vanuit de tuin heeft u de toegang tot de garage.

Garage: de ruime garage is voorzien van een kanteldeur en is bereikbaar via het achtergelegen, afgesloten parkeerterrein.