We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Dichtbij de Ringbaan Zuid in een kindvriendelijke wijk gelegen grote hoekwoning met hobby-garage en vrij uitzicht en diepe tuin op het noordwesten. De woning is gelegen tegenover het Leijpark, vlakbij verschillende uitvalswegen, nabij winkels en scholen en openbaar vervoer is op loopafstand.De sfeervolle woning heeft door een aantal verrassende aanpassingen en veel lichtinval. De uitgebouwde woonkamer is ruim 40 m2.De 2e verdieping, met zeer brede dakkapel en prachtige kapconstructie, is momenteel in gebruik als slaap-/werkkamer en beschikt over eigen sanitair. In de 12 meter diepe tuin zijn wordt veel privacy geboden en er zijn diverse terassen zijn aangelegd.Aansluitend de garage van ca. 33 m2, waar ruimte is voor 2 auto’s.Inhoud: ca. 440 m3. Perceelopp.: 195 m2.

Indeling:

Begane grond:Hal met bordestrap, toilet, royale woonkamer voorzien van eiken parket vloer en open haard, half open keuken, openslaande deuren naar de tuin. 1e Verdieping: twee ruime slaapkamers en 1e badkamer met douche, toilet en wastafel, ruimte eventueel voor wasmachine/droger.

2e Verdieping:Open slaap-/werkruimte met grote dakkapel en 2 dakramen, ligbad, bidet en wastafel. De kap en het vele glas maken het een zeer bijzondere plek in deze woning. er is ook voldoende bergruimte.