We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

veriza vastgoed logoSnel een tijdelijke en betaalbare huurwoning vinden, op korte termijn een huis of chalet (ver)kopen of (ver)huren. Heeft u deze wens, dan bent u hier op de juiste site!

Veriza Vastgoed is gericht op een snelle aanpak van uw plannen; geen woorden maar daden! Als u zich inschrijft komt u direct in aanmerking voor ons huurwoning-aanbod.
Veriza is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke woonruimte in met name Noord-Brabant, en verkoopt daarnaast ook onroerend goed. Wij bemiddelen en regelen, en gaan actief voor u op zoek om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn! Dit doen we zowel voor huurders als verhuurders.

Objecten en huurtermijnen

Bij Veriza Vastgoed kunt u zowel voor een korte als voor een langere periode (langer dan 6 maanden) woonruimte huren. Het kan gaan om verschillende soorten objecten: woningen, chalets en bungalows. Al dan niet compleet gemeubileerd met slaapkamer(s), keuken, badkamer en woonkamer, vaak ook met TV-, internet- en kabelaansluiting.

Voor wie?

Veriza Vastgoed bemiddelt voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Particulieren én bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte. Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het (ver)huren van huurwoningen, chalets en bungalows.

Eerst inschrijven

Als u belangstelling heeft voor een object uit ons huurwoning-aanbod, is het in eerste instantie nodig dat u zich inschrijft als woningzoeker. Het tarief hiervoor is 35 euro.

Onze diensten

Via de onderstaande links treft u onder andere informatie aan over onze diensten voor huurders, verhuurders én over de mogelijkheden voor woningbeheer.

Bedankt voor uw interesse in Veriza Vastgoed!

Inschrijven
Zoekopdracht