We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Via onderstaand formulier schrijft u zich in bij internet bemiddelaar Veriza Vastgoed, en geeft u uw wensen aan. Het tarief voor een inschrijving is € 35, te voldoen via iDeal.
U komt in aanmerking voor ons woningaanbod zodra u bent ingeschreven en uw betaling bij ons binnen is. Het kan voorkomen dat een woning welke zichtbaar is op onze website reeds verhuurd is, restitutie van inschrijfgeld of reserveringsgeld is nimmer mogelijk. Met een inschrijving geeft de huurder Veriza Vastgoed de opdracht een woning te zoeken en aan te bieden. Veriza Vastgoed werkt met een inschrijving voor de huurder en niet voor de verhuurder.

Zoekopdracht

Naast het verhuren van de op onze site vermelde woningen, kunnen wij ook zélf actief voor u op zoek gaan via een Zoekopdracht. Wij gaan in dat geval snel aan het werk om u van passende woonruimte te voorzien.

Formulier Inschrijven

Inschrijven doet u door middel van onderstaand formulier; hierop zijn deze voorwaarden van toepassing. Het inschrijvingstarief van 35 euro dient u te voldoen via iDeal, direct na het invullen van onderstaand formulier.
Zou u zo vriendelijk willen zijn alle velden in te vullen? De velden gemerkt met *) dienen in ieder geval ingevuld te worden.

Inschrijven

 • Tot welke prijs per maand (in €) zoekt u woonruimte?
 • In m2
 • Meerdere keuzes mogelijk
 • DD slash MM slash JJJJ
  Per wanneer wilt u over de woonruimte beschikken (datum)?
 • DD slash MM slash JJJJ
  Tot wanneer wilt u over de woonruimte beschikken (datum)
  S.v.p. aanvinken: Ik ga akkoord met de bijbehorende voorwaarden en betaling van het inschrijftarief van 35 euro voor één jaar via iDeal)
 • Prijs: