We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Zeer compleet apart appartement te huur in centrum van Waalwijk in de Mariakerk.

De kerk “Maria Onbevlekt Ontvangen”, werd in 1927 gebouwd naar een ontwerp van Dom.P. Bellot O.S.B. in samenwerking met
Pierre Cuypers jr. in een expressionistische baksteenstijl. Vanwege het cultuurhistorisch belang, architectuurhistorisch belang wegens de toegepaste stijlelementen, vormgeving en detaillering is de kerk in 2002 op de Rijksmonumentenlijst geplaatst. De kerk is voorzien van een trappenhuis en liften.

In het centrum van Waalwijk. Winkels, kroegen, restaurants, ziekenhuis en sportfaciliteiten zijn dan ook op korte afstand gelegen. Ook de uitvalswegen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Via een hoge deur komt u het appartement binnen. Een zeer verrassende aparte omgeving. De vloer is voorzien van vloerbedekking de wanden zijn gestuct en beschilderd. Ramen van glas en lood. De inbouwkeuken in  de woonkamer is voorzien van een vaatwasser, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en magnetron. Een complete inventaris is aanwezig. 3 losse fauteuils, een bedbank met een salontafel en 4 lampen. De woonkamer is voorzien van een eethoek met 3 stoelen. De trap naar de eerste verdieping. Het geheel is open. Op de tweede verdieping is een twee-persoonsbed, een kast en 2 stoelen. Op de vloer vloerbedekking. De aparte douche met wastafel, spiegel, kast en een rek voor kleren. Tevens staat er een combi wasmachine droger in de badkamer. Het toilet is apart.

Een eventuele extra service op dit compleet ingerichte appartement is beddengoed en handdoeken.(extra bij betaling)

Huurprijs excl G/W/L , internetaansluiting en inboedel is 1000 euro