We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Karakteristiek en heerlijk ruim (ca.70 m2) appartement, gelegen op de eerste verdieping. Dit prachtige Rijksmonument is gesitueerd op een toplocatie met het centraal station om de hoek en op steenworp afstand van het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch. Het appartement verkeert in een uitstekende staat van onderhoud met behoud van mooie authentieke elementen.

Indeling:
Via de centrale hal en de voordeur op de eerste verdieping komt u in de hal met garderobe. Deze hal biedt toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is ruim van opzet, verdeeld in twee ruimtes d.m.v. mooie dubbele deuren met glas met ramen aan voorzijde. Deze zorgen voor een veel lichtinval in de woning. De luxe keuken is voorzien van diverse (inbouw-)apparatuur zoals een koelkast met vriezer,4 pits-gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Tevens grenstaan de keuken de afsluitbare ruimte waar de wasmachine en wasdroger zich bevinden. Eveneens bereikbaar via de keuken is de moderne douche. Ook het separate toilet is via de keuken bereikbaar. De grote slaapkamer met inbouwkast en wastafel is bereikbaar via de woonkamer en is ruim van opzet (ca. 15 m2). De kleine slaapkamer (ca. 10 m2) kan als slaapkamer dienen maar is ook uitstekend is te gebruiken als kantoor of kastenkamer.

Algemeen:
Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt € 125,00 per maand.
Goede parkeermogelijkheden voor de deur voor u en uw bezoek; een vergunning is direct te verkrijgen en kost slechts € 42,00 per jaar.
Door de jaren is de woning volledig gerenoveerd en zeer goed onderhouden.
De gehele woning is voorzien een mooie laminaatvloer.
De gehele woning is voorzien van gordijnen en lampen.
De woning is instapklaar.