We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

In het centrum gelegen van Loon op Zand, nabij diverse uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk. Ligt deze praktische woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers en 2 keukens.

Indeling:
Oprit met open hek naar grote tuin van 240 m2. Entree marmeren vloer met in de hal trap naar boven en een apart zwevend toilet en fonteintje.

De beneden verdieping met tegelvloer met open keuken met koelkast keramisch kookplaat, oven en afzuigkap en vriezer. kamer is 30 m2 met open haard. En een douche en fonteintje in dezelfde ruimte. De tweede verdieping is volledig voorzien van laminaat, 1e slaapkamer is 12 m2, en de 2e slaapkamer is ook 12m2 met ingebouwde kastenwand, beiden slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De badkamer van 12 m2 is voorzien van een hoekbad, met aparte douche en een zwevend toilet en een aparte wastafel. Aparte ruimte voor de was en een wasmachine is aanwezig.

De keuken boven is 12 m2 met kookplaat, koelkast, oven en afzuigkap en een vaste tafel. De slaapkamer aan de voorzijde is 20 m2 en is voorzien van een inbouwkast.

Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming.