We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Deze zeer gunstig gelegen en hoekwoning ligt op loopafstand van verschillende voorzieningen. De uitvalswegen naar Waalwijk en ?s-Hertogenbosch zijn zeer gunstig gelegen, waardoor deze plaatsen makkelijk te bereiken zijn.

Begane grond
U komt binnen in de hal, waar u het nette toilet aantreft en een praktische trapkast. Vanuit de hal komt u terecht in de mooie en zeer lichte woonkamer. Dit komt doordat zowel de voorkant als achterkant van de woning voorzien is van veel ramen. De woonkamer is 30 m2.
De open keuken is voorzien van een Gaskookplaat,  keurige schouw met afzuiging, koelkast, magnetron, waterkoker, frietpan. Op de vloer van de keuken ligt laminaat, welke kleurstelling ook terugkomt in de wandtegels. De keuken heeft een lichte uitstraling.

Eerste verdieping
Vanuit de hal neemt u met de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop kunt u terecht in het terecht naar de drie ruime slaapkamers. De grote slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde 12 m2 de andere grote slaapkamer 12m2 aan de voorzijde, nog een kleinere kamer aan de tuinzijde 9 m2. Alle slaapkamers en de overloop is voorzien van laminaat.
De badkamer heeft een lichte uitstraling, inloopdouche en een wastafel met spiegel en verlichting. Er is ook een raam aanwezig voor ventilatie.

Tweede verdieping
Vanuit de overloop is er een vaste trap naar de zolderetage. Hier treft u een voorzolder aan waar de CV installatie hangt, een dakraam en veel opbergruimtes. Na de voorzolder is er nog een vierde extra slaapkamer met een dakkapel. Deze kamer kunt u ook gebruiken als studeerkamer of om een zonnebank of fitnessapparatuur te plaatsen.

Tuin
Vanuit de keuken komt u in de  aangelegde tuin, met sierbestrating. Van 30 m2 In de tuin treft u een tuinhuis en berging in.
De stenen berging heeft een betonvloer met tegels.  Ook hier zijn elektra aanwezig om te klussen of werkzaamheden te verrichten. 10 m2.