We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden.
Als u deze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van de cookies en onze privacy policy.

Op een van de fijnste nieuwbouwlocaties van Tilburg, in het plan De Wijk, Witbrant-West, gesitueerd tussen de Bredaseweg en de zuidelijke kant van het spoor. De woningen zijn allen strak van vormgeving en zijn gelegen in een rustige en groene woonomgeving. Witbrant-West is niet alleen gesitueerd in een natuurrijke omgeving, de wijk zelf is ook ruimschoots voorzien van groen. Zo zijn er parkachtige groenstroken met veel bomen en speeltoestellen. Ook de ligging ten opzichte van alle voorzieningen is ronduit uniek te noemen. Winkels, scholen en kinderopvang, het is allemaal voorhanden. 

Begane grond: 
Entree, ruime hal met de meterkast, toilet met fontein, afgesloten trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping. 
Vanuit de voorzijde van de hal is het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning bereikbaar. In het midden van de woning is de zeer luxe en ruime keuken gesitueerd. Deze is voorzien van alle gemakken van deze tijd: vaatwasser, extra brede keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap en koelkast met vriesvakje. Verder beschikt de keuken over zeer veel bergruimte. 
De ruime tuingerichte zitkamer beschikt over zeer veel daglicht. Middels openslaande tuindeuren is de achtertuin te bereiken. 

1e verdieping: 
Overloop met bergkast waarin de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur zijn gesitueerd. Drie bijzonder ruime slaapkamers met fraaie hoge raampartijen. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, 2e toilet en een vaste wastafel. 

Tuin: 
De fraaie achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van een terras, houten vlonder met verlichting, houten berging en schuttingen en een eigen achterom.